De wolf met het glazen muiltje

cropped-image-2016-05-22-5.pngcropped-image-2016-05-22-6.pngimage-2016-05-22 (3)cropped-image-2016-05-22-4.png

De wolf en het glazen muiltje

DE NIEUWE VOORSTELLING VAN THEATERGROEP VET COOL

DE WOLF MET HET GLAZEN MUILTJE………

Er was eens … en ze leefde nog lang en gelukkig. Zo zou een sprookje moeten gaan.
Wat mis kan gaan, gaat helaas ook helemaal mis. De elf is gevallen in het sprookjesboek en heeft er voor gezorgd dat het boek niet meer klopt. Alle letters, woorden, plaatjes zijn door elkaar gevallen, waardoor de sprookjes niet meer kloppen. Wat nu????
Doornroosje wacht nog steeds op haar prins en is maar wakker geworden omdat de prins er nog steeds niet is. Gaat ze haar prins ooit nog ontmoeten? Het sprookje roodkapje is helemaal in de war. De wolf denkt namelijk dat hij met zijn glazen muiltjes de mooiste van het land is. Roodkapje probeert hem nog zover te krijgen om grootmoeder op te eten, maar zelfs dat heeft geen zin, de Wolf eet geen vlees. Wil de wolf zijn glazen muiltjes ooit nog uit doen? En hoe zit het met de andere sprookjes?
Gelukkig helpen twee trollen, de bewakers van het sprookjesboek de elf. Of elf met hulp van de twee trollen het sprookjesboek weer goed kan krijgen en ervoor kan zorgen dat de iedereen weer lang en gelukkig zal leven, Tjaa dat gaan we niet verklappen, dan moet je komen kijken……….. Wie durft???

Duur:               ± 90 minuten
Leeftijd:            6 t/m 13 jaar
Geschikt voor:  theaters

Deze en andere voorstellingen kunt u boeken via ons contact formulier.